Батьківські збори з питань проведення ЗНО у 2016 році

18 грудня 2015 року в Гайворонській ЗШ І-ІІІ ст. №3 відбулися батьківські збори з питань проведення ЗНО у 2016 році. На збори були запрошені адміністрація, вчителі-предметники, учні 11 класу та їх батьки. Заступник директора з навчально-виховної роботи Давимока О. В. ознайомила присутніх з інформацією щодо деяких особливостей зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році. А саме:

1.Сертифікаційні роботи з української мови і літератури, математики матимуть два рівні складності.

2.Результати зовнішнього незалежного оцінювання будуть визначатися за новою методикою.

3.Сертифікат зовнішнього оцінювання буде чинним лише в рік його проведення.

4.Державна підсумкова атестація з української мови для всіх випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, колегіумів буде проходити у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Вчителі, які викладають предмети в 11 класі, у своїх виступах звернули увагу на систему підготовки до ЗНО, надали поради щодо повторення матеріалу за 5-10 класи, запропонували тренуватися розв’язувати тести, які пропонуються для абітурієнтів on-line та відвідувати консультації вчителів-предметників. Заступник директора з навчально-виховної роботи Давимока О. В. обговорила з батьками та учнями питання пробного ЗНО та організації реєстрації для участі в ЗНО-2016. Класний керівник Малофій Н. А. надала рекомендації щодо ознайомлення з правилами прийому у вищі навчальні заклади та визначення предметів для тестування відповідно до обраної спеціальності.

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.