Зустріч з учасником бойових дій в зоні АТО

Сьогодні багато патріотів нашої держави воюють в зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни 7 грудня 2015 року відбулася зустріч з учасником бойових дій в зоні АТО – Мельниченком Олександром Васильовичем

І педагоги, і учні зі сльозами на очах зустріли свого колишнього випускника як справжнього героя. Сучасна молодь не лише знає свою історію, а сьогодні вона творить її. Запрошений гість молодий чоловік, а вже встиг побувати на війні. Це людина сильної волі, міцного характеру, впевнена в собі, патріот України.

Зі вступним словом до присутніх звернулася директор школи Хлівнюк Г. П., яка закликала учнів ніколи не забувати про важливий внесок наших земляків, які відважно захищають державу.

Не приховуючи хвилювання, бійців привітала директор школи Г.П.Решетнік. Від імені педагогів та учнів вона висловила глибоку вдячність та шану бійцям за їхню мужність, за силу волі і витривалість.

Заход супроводжували виступи школярів. На завершення учаснику бойових дій від вдячних учнів були вручені квіти.

На пам’ять про зустріч учні школи подарували Олександру Васильовичу прапор України із побажаннями, а також вручили обереги, книги, малюнки та листи.

Відпустка земляків триватиме зовсім недовго, після чого він знову готовий їхати на захист східних кордонів нашої держави, виконувати свій громадянський та конституційний обов’язок. Він неохоче згадує подробиці бойових дій, але вдячний за те, що його так тепло зустріли на рідній землі.

Учні та педагоги побажали бійцю здоров’я, удачі, щастя, миру та найскорішого повернення додому живими і здоровими.

/Files/images/20151207_102122.jpg

/Files/images/IMG_20151207_121952.jpg

/Files/images/IMG_20151207_121958.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.