До Дня Збройних Сил України

З нагоди Дня Збройних Сил України, з метою виховання в учнів почуття патріотизму в нашій школі відбулися патріотичні заходи. Класними керівниками та класоводами були проведені виховні години «Український воїн – приклад для наслідування», уроки мужності «З повагою і гордістю до захисників Вітчизни», круглі столи «Я знаю героїв своєї країни», диспути «Яка армія потрібна моїй країні» та ін.

Бібліотекар школи підготувала тематичну виставку до Дня Збройних Сил України, експозиції творів художньої літератури, присвячених боротьбі українського народу за волю та гідність «Історія української армії».

Серед учнів школи проведені акції «Подарунок солдату», «Лист герою».

4 грудня у стінах нашої школи відбулась урочиста лінійка, присвячена Дню Збройних Сил України.З вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Хлівнюк Г. П., яка у своєму виступі зазначила: «Наша національна історія буквально пронизана бойовими сторінками, і це були сторінки визвольних змагань, боротьби за незалежність України. Сьогодні ми маємо свою рідну державу і нашим обов’язком є захищати її, берегти та зміцнювати. Відзначаючи День Збройних сил України ми складаємо глибоку шану перед тими, хто боронив честь і свободу рідної землі».

Під час лінійки звучали теплі слова про славні традиції предків, великі звитяги козацтва, про наших батьків і дідів, які здобували перемогу над ворогами. У виконанні учнів лунали пісні, ліричні вірші.

Кiлькiсть переглядiв: 264

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.