ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!!!

Дорогі наші діти, шановні батьки та вчителі, вся наша велика шкільна родина, від щирого серця вітаємо вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні нас усіх. Вперше ми відзначаємо це свято не в стінах нашої рідної Гайворонської школи, дехто далеко від рідних домівок. Але всі ми відчуваємо єдність та підтримку один одного, як і єдність та підтримку всієї України.

Випускники сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть ваші рідні та близькі люди, вірні друзі та мудрі наставники! Бажаємо вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.Всім школярам бажаємо, незважаючи на всі труднощі, гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!Зичимо усім добра й благополуччя, міцного здоров’я, щастя, і найголовніше МИРУ в наших серцях, МИРУ в наших родинах, МИРУ в УКРАЇНІ!

/Files/images/lto_2022/изображение_viber_2022-06-22_15-15-56-834.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.