Тато, мама, я - спортивна сім'я

2 жовтня на базі філії №2 КЗ «Гайворонський ліцей №2» відбулися веселі та незвичайні спортивно-розважальні змагання "Тато, мама, я - спортивна сім'я", що поєднали у собі спорт, розваги та здорову конкуренцію і є одним із найулюбленіших для дітей і дорослих.

В рамках проведення цього заходу привертається увага держави та громадськості до проблем формування здоров’я, популяризації здорового способу життя в колі сім’ї та родини, організації активного сімейного дозвілля, підвищення ролі сім’ї в системі фізичного виховання населення, формування у населення потреби до занять оздоровчою фізичною культурою у колі сім’ї.

Цього року право називатися «найспортивнішою сім’єю» виборювали чотири сімейні команди з 1-4 класів. Змагання проводилися у вигляді спортивних естафет між командами – сімейні команди були налаштовані на перемогу.

Тож, учасники змагань продемонстрували, що ж таке справжня міцна і дружна сім’я, в якій всі допомагають один одному, радіють спільним успіхам і надають підтримку у важку хвилину з легкістю.

За підсумками проведення естафет були виявлені переможці та призери родинних спортивно-розважальних змагань. Ми їх щиро вітаємо сім’ю Чорнобая Євгена (4 клас) з перемогою та бажаємо успіхів у майбутньому!

Кiлькiсть переглядiв: 298

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.