День захисника України у нашій школі

День захисника України у нашій школі

14 жовтня є особливим днем для українців, він поєднав у собі три значущих підстави вважати його святковим: релігійну, державну, ідеологічні.

З метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у підростаючого покоління 11 жовтня 2019 року у філії №2 КЗ «Гайворонський ліцей №2» відбулися заходи, присвячені Дню захисника України та українського козацтва, святу Покрови Пресвятої Богородиці.

У шкільній бібліотеці була організована книжкова виставка "В серцях несемо вдячності немало всім тим, хто землю боронить".

Для учнів 1-9 класів була проведена урочиста лінійка "Військова слава України" та відбулися Уроки мужності.

Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідіній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоровя, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше - швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!

Ми - єдина країна! Попри всі негаразди, ми прагнемо одного - спокою, миру та чистого блакитного неба над головою.

З Днем захисника України!!!

/Files/images/_IGP0994.JPG

/Files/images/_IGP0987.JPG

/Files/images/_IGP1050.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 330

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.