Олімпійський тиждень

Олімпійський тиждень

Олімпійський тиждень проходив 16 по 20 вересня 2019 року у всіх навчальних закладах району, адже це має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя.

Зокрема у філії №2 КЗ «Гайворнський ліцей №2» учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості. Розпочалися заходи із урочистої лінійки, на якій було оголошено план проведення заходів, піднято олімпійський прапор, ШПД розповіли про виникнення, розвиток та символіку Олімпійських Ігор.

18 вересня 2019 р. був проведений єдиний урок «Олімпійці живуть серед нас».Протягом тижня: учні 5 класу проводили на перервах флешмоб-зярядки «Ми любимо спорт»,була організована виставка літератури «Історія Олімпійських ігор» , серед учнів 1-4 проводився конкурс малюнків «Спорт-це мир!»

19 вересня учні середніх класів зібралися на спортивні змагання «Олімпійці серед нас». Змагалися команди на швидкість (біг ), спритність (долання перешкоди, стрибки на скакалках), силу (перетягування канату), кмітливість та винахідливість (спортивна вікторина).

Тиждень пройшов у школі цікаво, ефективно та корисно.

/Files/images/_IGP0789.JPG

/Files/images/_IGP0783.JPG

/Files/images/_IGP0772.JPG

/Files/images/_IGP0763.JPG


/Files/images/_IGP0770.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.