Свято Першого дзвоника «Країна дитячих мрій»

Свято Першого дзвоника

«Країна дитячих мрій»

2 вересня 2019 року в Гайворонській філії №2 КЗ "Гайворонський ліцей №2" старт нового навчального року розпочався святом «Країна дитячих мрій». Навчальний заклад гостинно відкрив двері для наймолодших жителів Країни знань, наших першокласників, учнів Нової української школи. Наставником для першачків стала творча, креативна, енергійна вчителька початкових класів Грицик Неля Георгіївна

Завідувач філії Давимока О. В.привітала всіх з чудовим святом 2 Вересня – Дня Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Сьогодні для України настали тяжкі часи. Неоголошена війна, яка зруйнувала найвищі мрії, забрали життя – юних, світлих, квітучих. Присутні на святі вшанували хвилиною мовчання та віддали шану тим, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави та поклали квіти до меморіальної дошки загиблому випускнику школи Глобенку Олексію Івановичу

І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший Дзвоник. На перший урок покликав хвилюючим акордом шкільний дзвінок у виконанні учнів 9 класу Кругляка Олександра та учениці першого класу Ябчик Софії.
На урочистому зібранні звучали привітання на адресу учнів і викладачів, всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість - бути освіченими людьми!
Вражаючим на святі став виступ дев'ятикласникіа, які підготували флешмоб разом із учнями 1 класу "Діти-квіти" про щасливі миті дитинства. Дякуємо гостям, вчителям, учням і батькам за чудове дійство.

2019-2020 навчальний рік розпочато! Миру, щастя, здоров‘я, успіхів, добра і творчих злетів у новому навчальному році

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.